perjantai 8. lokakuuta 2021

🌟🌟🌟 VALON KYLÄ ITÄ–SUOMEEN 🌟🌟🌟

 


Visio: Me olemme Valon KylĂ€, 1000 loistavan ihmisen yhteisö! Riippumatta uskonnosta, kulttuurista, poliittisesta ideologiasta tai muista erottavista tekijöistĂ€ tĂ€nne olette tervetulleita kaikki, jotka haluatte olla mukana luomassa paratiisia Maan pÀÀlle. Yhteisön johtotĂ€htenĂ€ on valaistumiseen johtava tietoinen henkinen kasvu, jota tukevat parhaiten hiljaisuus, pĂ€ivittĂ€iset yhteismeditaatiot, talkootyö ja muu yhteinen toiminta sekĂ€ oman sieluntehtĂ€vĂ€n toteuttaminen. Kaiken tuomme ja luomme SydĂ€mestĂ€ kĂ€sin ❤️   

Omavaraisuus takaa runsauden kaikille. Jokainen meistÀ vapautuu toteuttamaan korkeimpia haaveitaan. Kuulostaako taivaalliselta? SitÀ se onkin. TÀmÀ on kuitenkin mahdollista vain herÀÀmÀllÀ korkeampaan tietoisuuteen, luopumalla egosta ja mielen ohjelmoinnista sekÀ tiedostamalla, ettÀ olemme kaikki yhtÀ. Rakkaus ratkaisee!

Harmonisessa ympĂ€ristössĂ€ eheydymme ja voimaannumme sieluntehtĂ€vÀÀmme maailman palvelijoina. Valon KylĂ€n suurena missiona on toimia Suomen henkisenĂ€ keskuksena, jossa tehtĂ€vĂ€ sisĂ€inen ja ulkoinen Valotyö auttaa koko kansamme nousemisessa Valoon — sekĂ€ tĂ€tĂ€ kautta uuden maailman luomisessa. 

Valon KylĂ€ lĂ€hti pulppuamaan toimitila Valon LĂ€hteestĂ€, joka sijaitsee SuodenniemellĂ€ Sastamalassa, LĂ€nsi-Suomessa. AloitusryhmĂ€ssĂ€ unelmoimme, suunnittelimme, kokeilimme ja juhlistimmekin kaikenlaista Valon KylĂ€n vision mukaista toimintaa, vaikkakin varsin pienimuotoisesti. Silti opimme paljon ja tutustuimme moneen herĂ€nneeseen.

Nyt on projektimme pilottivaihe tullut pÀÀtökseen, ja on aika laittaa isompi vaihde pÀÀlle. Siksi kutsummekin mukaan uusia ihmisiÀ luomaan rauhallisen mutta iloisen yhteisökylÀn luonnon helmaan sekÀ kohottamaan itsensÀ ja samalla koko Suomenniemen seuraavalle tasolle. Olemme yhteydessÀ vastaaviin henkisiin yhteisöihin ympÀri maailman, ja yhdessÀ rakennamme planetaarisen Valon verkoston!

Etsimme nyt kotipaikkaa, jonne voimme rakentaa Valon KylĂ€n. Tavoitteena on löytÀÀ ja saada tila hankittua yhteisölle 2021–2022, niin ettĂ€ KylĂ€ olisi tĂ€ysin rakennettu ja asutettu vuonna 2026. Tarvitsemme KylĂ€lle maa- ja metsĂ€tilaa 200–500 hehtaaria. Kohdealueena on lĂ€hinnĂ€ ItĂ€-Suomi. 

Toivomuksenamme on monimuotoinen maasto ja eliöstö sekÀ vesistö. Tilan tulisi olla yhtenÀinen ja rauhallinen alue, jossa voimme keskittyÀ itsemme kehittÀmiseen ja uuden yhteiskunnan luomiseen. Olemassaolevat asuinkelpoiset rakennukset tilalla ovat plussaa, mutta eivÀt vÀlttÀmÀttömiÀ.

Ollaan YkseydessĂ€ đŸ™đŸ»đŸ™đŸ»đŸ™đŸ»

Muhammad Ali, Valon KylÀn tiimi
valokeskus@gmail.com
0400 614 676


1 kommentti:

MikÀ on Valon KylÀ ja meidÀn paikkamme siinÀ?

  TĂ€rkeÀÀ on ymmĂ€rtÀÀ, ettĂ€ Valon KylĂ€ssĂ€ ei ole ensisijaisesti kyse paikasta. MinĂ€kin kuvittelin aluksi, ettĂ€ sopiva paikka on se juttu ja ...