perjantai 30. lokakuuta 2020

Valonkumous: kaikki mukaan!




Mielen virus vai Rakkauden Valo? Koko ihmiskunta on nyt tienhaarassa. Ei luulisi olevan vaikea valinta, mutta monille se vielä on.


"Uusi normaali”?

Törmäsin Truthstreammedia.comin videoon Masks, "Social Distancing"...etc : A Pagan Ritual of Transformation !! (https://youtu.be/XCBNzX-oze4) odottamatta mitään erityistä: ”No joo, tuohan näyttää kyllä ihan ammattimaisesti tehdyltä lyhytelokuvalta. Ehkä siinä on jotain viihdyttävää juttua koronasta.” Sitten katsoin videon, ja olin pudota tuoliltani. Se olikin mestariteos: paitsi että se on todella hienosti tehty pikku dokumentti, se myös uskomattoman osuvalla tavalla tekee ymmärrettäväksi oikeastaan koko maailmantilanteen. Kyse onkin globaalista rituaalista, jolla ihmiskuntaa muokataan määrättyyn suuntaan! Rituaali määritellään videossa mielen muuttamisen menetelmäksi. Prosessissa on kolme vaihetta: 
  1. eristäminen ihmisen ’puhdistamiseksi'
  2. vanhan minän kuolema ja uuden syntymä 
  3. integraatio — uusi normaali, uusi elämä 'uudessa maailmassa’ (maailmanjärjestyksessä).
Kuulostaako tutulta? Näyttää vahvasti siltä, että negatiivinen eliitti (tai mitä siitä on jäljellä) käyttää k-virusta ja muita manipuloinnin välineitä kuten 5G:tä ja ilmastonmuutosta massiiviseen rituaaliin, elämänmuutokseen planetaarisella tasolla. Tämä 'uusi normaali' — johon kuuluu koko biosfäärin tehoriistäminen ja ihmiskunnan järjestelmällinen orjuuttaminen, tuhoaminen, tarkkailu ja hallinta — on siis ’pahisten' suunnitelma! Ehkä parasta tietoa tästä saa SPEAK Projectin videoista kuten SITREP 10/ 23/2020 "Darkness dwelled on the face of the deep"(https://youtu.be/GgZHGan9mGE).

Mutta eihän me anneta tämän skenaarion tapahtua, eihän? 

Korkeampaan tietoisuuteen

Nyt ovat ajat fyysisellä tasolla niin kriittisiä, että ihmiskunnan joukkotietoisuudessa tarvitaan radikaali positiivinen muutos, kvanttihyppy Uuteen Elämään. Korkeammilla tasoillahan Valo on jo voittanut; meidän suurena tehtävänä on tuoda Taivas Maan päälle. Tämä tapahtuu jokaisessa vastaanottavaisessa ihmisessä tietoisuuden puhdistumisena, avartumisena ja kohoamisena. Transformaatio on luonnollisesti alkanut meistä Valon kansasta, jotka olemme henkisesti herkimpiä ja valmiita ottamaan seuraavan askeleen evoluutiossamme.

Veli Martin Keitel julkaisi äskettäin Valon Kesä 2020 –Facebook-ryhmässä (https://www.facebook.com/groups/248163979584196) viestin, jossa hän kertoi Kulta-aikaan siirtymisen unestaan ja kysyi ovatko ihmiset kokeneet tänä vuonna käänteentekeviä asioita elämässään koronasta riippumatta. Tämän johdosta monet ryhmän jäsenet ovat kertoneet, että todellakin heidän elämässään on viime aikoina tapahtunut mullistuksia — voisi jopa puhua siirtymisestä uuteen elämään. Eräs jäsen esimerkiksi kirjoitti syntymämandalastaan, jonkinlaisesta energeettisestä mallista, jota hän pystyy vihdoin toteuttamaan purettuaan vanhat ohjelmoinnit. 

Astumisesta vanhasta pelon maailmasta uuteen Rakkauden maailmaan — pimeydestä Valoon — onkin nyt tulossa toinen globaali megatrendi! Tämä vapautuminen on se todellinen 'uusi normaali', ei orjana nysvääminen maski naamalla. Ihmiset ovat nyt elämänsä tärkeimmän päätöksen edessä: jäävätkö he luhistuvaan keinotodellisuuteen, vai nousevatko he tietoisuudessaan aivan uudelle tasolle? 

Luulenpa että monet ovat niin hämmennyksissään maailman menosta, että he hyötyisivät suuresti ohjauksesta Valoon. Valossa ja Rakkaudessa elämme parasta mahdollista elämää, ja sydämestä käsin löytyvät myös parhaat ratkaisut kaikkiin ongelmiin. Tällöin toimimme luonnollisesti niin, että vanhan maailman kuona — on se sitten fyysistä, henkistä tai mitä vaan — häviää pois, koska emme enää tarvitse sitä. 

Uskoisin että monet todella haluavat muuttaa elämänsä, mutteivät tiedä keinoa siihen. Haasteena on siis siirtyminen vanhasta uuteen: miten se tapahtuu? Kestävien ratkaisujen puute vaikuttaa ilmeiseltä. Me kuitenkin tiedämme, että uuteen elämään siirtymisen voi tehdä tietoisesti, ja sen pohjalla on nimenomaan tietoisuuden muutos. Juuri tätä varten olen paraikaa testaamassa ja kehittämässä KUUKAUDEN HAASTE: uusi Valon elämä -ohjelmaa (https://www.facebook.com/events/343570836963449/). Tämä ei ole ainoa kokonaisvaltainen valmennus, joka tarjoaa mahdollisuuden kvanttihyppyyn tietoisuustyöskentelyn kautta. Esimerkiksi Sam kertoo videossaan Leave Old Earth and Step into New Earth (https://youtu.be/nafy1YybuS4) järjestävänsä samantyyppisen, kaksi kuukautta kestävän kurssin alkuvuonna 2021. 

Valon elämä –projekti

Kutsun Valotyöläisiä ympäri Maan luomaan yhdessä Valon elämä –projektin, joka on paljon voimallisempi kuin em. 'pimeyden rituaali'. Projektissa kehitämme kokonaisvaltaisen ohjelman, jolla pystymme tukemaan ihmisiä heidän siirtymisessään Kultaiseen Aikakauteen — sekä sisäisesti että ulkoisesti. Viimeisimpien videoideni ja näihin liittyvän keskustelun tuloksena projektin tarkoitus on kirkastunut: auttaa ihmisiä 
  1. ankkuroimaan heidän tietoisuutensa seuraavalle Valon tasolle (https://www.facebook.com/722818713/videos/10159193954973714/
  2. toimimaan kaikessa (arkielämässä, ihmissuhteissa, jne.) tästä uudesta tietoisuudesta käsin (https://www.facebook.com/722818713/videos/10159199619053714/
  3. löytämään ja harjoittelemaan omaa Valon tehtäväänsä (https://www.facebook.com/muhammad70/videos/10159165165683714).
Tärkeänä tavoitteena on myös, että tämän Valotyöskentelyn myötä esteet samalla poistuvat uuden elämän tieltä (https://www.facebook.com/722818713/videos/10159210538718714/).

Ohjelma tulee kattamaan koko Valon kirjon niin, että jokainen ihminen voi löytää itselleen parhaiten sopivan lähestymistavan ja menetelmät. Käytännössä se toteutuu jonkinlaisena tietyn ajanjakson puitteissa tapahtuvana ohjattuna yksilö- ja ryhmävalmentautumisena, johon osallistujat sitoutuvat. Tämä voi tapahtua joko ihan muualla hautomo–tyyppisessä ympäristössä (esim. asuinyhteisössä maaseudun rauhassa) tai osallistujan arkiympäristössä (esim. kotona), jossa ryhmä viestii etäyhteydellä. Kaikkein tehokkain ja intensiivisin toteutustapa on irrottautua tutusta arjesta kokonaan ja hypätä uuteen elämään ryhmässä vähintään 3–4 viikon osallistumisjaksolla yhteisöllisessä paikassa. Projektin olisi kuitenkin hyvä ottaa huomioon kaikenlaiset elämäntilanteet, joissa noin tiivis Valotyöskentely ei ole mahdollista. Siispä myös lyhyempiä (esim. viikon) ja pidempiä (esim. kolmen kuukauden) valmennuksia voimme kehittää. 

Jotakin pohjaa on siis jo luotu mainitsemani KUUKAUDEN HAASTE: uusi Valon elämä -ohjelman muodossa. Sitä olisi erittäin kiinnostavaa kehittää edelleen yhdessä muiden Valon kansalaisten kanssa. Kukin kiinnostunut voi kuitenkin luoda aivan omannäköisensä toteutuksen eri puolilla Maata. Ideana on siis yksinkertaisesti rakentaa siltoja ihmisille siirtyä korkeamman aikajanan todellisuuteen niin, että he säilyttävät elämänsä hallinnan — tai oikeastaan heistä tulee elämänsä luojia. Mitä sinun Sydämesi kutsuu sinua tekemään asian hyväksi? 

Projektin voisi manifestoida Suomen Valokeskuksen kautta, sillä sen ajatuksena on juuri Valoyhteisön toiminta verkostomaisesti niin, että sillä on ryhmiä ja toimitiloja eri puolilla maata. Ehdotan että toteutamme hankkeen pilottiprojektin fyysisessä ympäristössä Sastamalassa, Kultaisen Aikakauden Keskuksella (http://xn--elmntarkoitus-cfbb.fi/), jonka visio on hyvin lähellä edellä esittämääni. Siellä ei vielä ole varsinaista toimintaa, mutta melko ihanteelliset puitteet 20–30 ihmisen yhteisölle juuri tämänkaltaisen projektin toteuttamiseksi. Hankerahoitusta voisi hakea Kestävän Kehityksen Instituutti ry:n (http://sustainabledevelopment.institute) nimissä, sillä se on Valokeskuksen hallinnollinen kehikko. 

Kaikki mukaan Valon vallankumoukseen!

Sivilisaatiomme kannalta Uusi Valon Maailma tarkoittaa laajamittaista uudelleenkouluttautumista, uutta työnjakoa ja uusia yhteiskuntarakenteita. Maailmasta tulee yhdessä luomisen paratiisi, jossa johtotähtemme on Ykseys. Silloin elämme täysin Valossa, ja pimeys on muisto vain.

Nyt on siis koittanut aika Valon väen herätä ja ryhtyä jättimäiseen ’pelastusoperaatioon': tuokaamme Valo tietoisesti ja jatkuvasti esiin kaikissa ajatuksissamme, sanoissamme ja teoissamme. Olkaamme sellainen Voima, mitä pimeys ei voi vastustaa. Meidän ei tarvitse ohjelmoida eikä kontrolloida yhtään ketään, ei edes itseämme. Tuomme vain Totuuden ja Rakkauden Valon kirkkaasti esiin ja Valonkantajina näytämme muille suuntaa. Ne jotka lähtevät mukaamme nousevat kyllä omaan loistoonsa ja vahvistavat Valon verkostoa. 

Jokaisella meistä on Sieluntehtävä. Joillakin se on Valon elämä –projektin toteuttaminen, toisilla jotain muuta. Valoa ja Rakkautta voi ilmentää niin monella eri tavalla. Sydämessämme meillä on kyllä tieto omasta tehtävästämme. Se avautuu Valossa ja puhkeaa kukkaan kun otamme tehtävän vastaan 🌼 Oletko sinä valmis omaan tehtävääsi? Jos epäröit yhtään, osallistu Valon elämä –ohjelmaan niin pääset täyttämään elämäsi tarkoituksen!

Minä Olen Ilo...Minä Olen Armo...Minä Olen Kiitollisuus...Minä Olen 🙏🙏🙏

Pyhässä Rakkaudessa 😇🙏💖 Muhammad Ali

PS. Kiitos Dia Hohdevirralle loistavasta kuvasta 😍

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mikä on Valon Kylä ja meidän paikkamme siinä?

  Tärkeää on ymmärtää, että Valon Kylässä ei ole ensisijaisesti kyse paikasta. Minäkin kuvittelin aluksi, että sopiva paikka on se juttu ja ...