torstai 26. marraskuuta 2020

Valoitus! Valotalon avajaiset 14.12.2020


Rakas Valon yhteisö 😍

Valokeskuksen tilanne on elänyt jatkuvasti kesästä lähtien. Myrskyisää on välillä ollut: fyysisen yhteisön aloituskokoonpano on muuttunut, samoin aloituspaikka. Puhdistumista, maadoittumista ja sen myötä selkeytymistä on kuitenkin tapahtumassa, ja olemme todella nousemassa uuden ajan energioihin. Suomen Valokeskus on edelleen manifestoitumassa ensisijaisesti Kultaisen Aikakauden Keskukselle Suodenniemellä, mutta vasta keväällä 2021. Tällä välin voimme aloittaa pienemmissä ryhmissä pienemmissä tiloissa. 

Suodenniemen kirkonkylällä uusien asumiskuvioiden ja uuden ryhmädynamiikan mahdollistamana on 1.12. avautumassa käyttöömme Valotalo, jossa ainakin me kolme — Maria Pajunen, Muhammad Ali ja Tuomo Lumiainen — olemme jo aloittaneet työskentelyn. Tiimillämme on oma Messenger-ryhmä, johon voi liittyä muitakin jotka tulevat toimimaan Talolle. Ihan ensimmäiseksi siivoamme, remontoimme ja sisustamme tilan. Pintaremonttiin (maalausta ja laminointia) tarvitsemmekin talkooapua (https://youtu.be/Pp0i7OKyUA0), jotta saamme avattua Talon vielä ennen joulua. 

Valotalo on ensivaiheessa 47 m2:n toimitila, jossa voimme järjestää koulutuksia, tehdä hoitoja, myydä tuotteita, pitää toimistoa, tavata ihmisiä, jne. — siis toteuttaa kaikenlaista Valon toimintaa. Joulu–tammikuussa voimme harjoitella Valotyötämme ja antaa palvelunäytteitä; toki tuotemyyntikin on tärkeä osa palettia (tulossa heti alkuun myös puoti!), eikä ole pakko ilmaiseksi tehdä mitään 😊 Joulu on kuitenkin antamisen juhlaa, vaikka voimme luoda siitäkin oman Valoversiomme 😉 Myöhemmin Valotalon roolina on olla Valokeskuksen matalan kynnyksen ’keskustakampus’, johon on helppo tulla tutustumaan yhteisöömme, toimintaamme, palveluihimme ja tuotteisiimme.

Valotalon varsinainen avajaispäivä on uutenakuuna ma 14.12. klo 9–21 osoitteessa Suodenniementie 32, Sastamala. Ohjelmassa on jouluisissa tunnelmissa ainakin Valotalon esittelyä, Valoseremonia, tietovälähdyksiä, näytehoitoja, kehittäviä harjoituksia, kohottavaa musiikkia, yhteistä toimintaa ja kevyttä tarjoilua — kaikki ilmaiseksi — sekä lisäksi tuotemyyntiä avajaistarjouksineen. Tule Valoittamaan! 🤩❤️🎄

Rakkauden terveisin, Muhammad Ali

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mikä on Valon Kylä ja meidän paikkamme siinä?

  Tärkeää on ymmärtää, että Valon Kylässä ei ole ensisijaisesti kyse paikasta. Minäkin kuvittelin aluksi, että sopiva paikka on se juttu ja ...