torstai 2. kesäkuuta 2022

Mikä on Valon Kylä ja meidän paikkamme siinä?

 


Tärkeää on ymmärtää, että Valon Kylässä ei ole ensisijaisesti kyse paikasta. Minäkin kuvittelin aluksi, että sopiva paikka on se juttu ja sitten kaikki ratkeaa. Tätä ennen varmaan kuvittelin, että raha ratkaisee: kun on vaan tarpeeksi hynää, niin kaikki onnistuu. Nämä harhat on pikku hiljaa karisseet, mutta sitten tuli tilalle vielä ihmiset: kun vain löydän oman heimoni, niin kaikki on hyvin. Mutta ei tämäkään ole lopullinen totuus. Olen etsinyt todellista kotiani jo pitkän aikaa, varmaan vuosikymmeniä. Olen kuitenkin tullut siihen tulokseen, että se ei löydy paikasta eikä ihmisistä, vaan Sydämestä. 


Minulle Valon Kylä onkin ennen kaikkea korkein tietoisuuden tila missä pystyn olemaan fyysisessä ruumiissani. Ihmiset, kiinteistöt, raha ja kaikki muu ovat vain heijastusta sisäisestä maailmastani. Asiat siis järjestyvät parhaalla mahdollisella tavalla, kun olen itse ensin valmis siihen. Näin elämä voi olla täydellistä — totisesti Taivas Maan päällä. Jos taas etenen yhteisön luomisessa väärässä järjestyksessä, kaikki voi mennä ’persiilleen’. Tätäkin on tullut kokeiltua, ja kantapään kautta voin sanoa oppineeni aika paljon. Kaikesta Sydämestäni siis suosittelen vilpittömästi asettamaan asiat elämässä oikeaan tärkeysjärjestykseen — et tule katumaan tätä!


Oma visioni yhteisömme rahoittamiseen mm. aloituskiinteistön ostamiseksi on se, että rahoittaja antaa runsauden virrata pyyteettömästi puhtaalla Sydämellä. Hän ymmärtää Valon Kylän erityisluonteen Suomen pyhänä voimakeskuksena. Hän hyväksyy myös sen, että tässä yhteisössä jokaisella on roolinsa ja kaikilla on vastuuta eri asioista. Varsinkin alussa yksi tärkeimmistä rooleista on toimia Kylän rahoittajana. Me kaikki kanavoimme omalla tavallamme Valoa ja muunnamme tätä havaittavaan muotoon kaikkien yhteiseksi hyväksi. Näin olemme yhdessä luojia. Tapahtukoon Korkeimman tahto. Ja niin se On!

Rakkaudessa, Muhammad Ali


• Yleisesittely Valon Kylästä löytyy osoitteesta https://valokeskus.blogspot.com/2021/10/valon-kyla-itasuomeen.html 
• Valon Kylällä on myös avoin Telegram–ryhmä, johon pääsee linkistä https://t.me/joinchat/VTd8kN8A8JhkYjJk
• Oma YouTube–kanavamme on https://www.youtube.com/channel/UCpsv_-Usv5iDyrnIBVfuhxQ 
Esimerkiksi tässä on projektin tilannekatsaus maaliskuulta: https://youtu.be/yDuiAfAV8M4 
• Valon Kylän kalenterista näet mm. päiväohjelmamme: 
https://calendar.google.com/calendar/u/1?cid=bjkwNjJwNzFmN212NDhhcnBncmFwdTJjcjBAZ3JvdXAuY2FsZW5kYXIuZ29vZ2xlLmNvbQ
• Projektin rahoittajille annamme myös tietoja Valon Kylän projektisuunnitelmasta ja hankinnassa olevasta keskuskiinteistöstä sekä teksti-, kuva- että videomuodossa, ja tutustumassa voi käydä sopimuksen mukaan. 
• Yhdistyksemme Kestävän Kehityksen Instituutti ry:n jäsenhakemuslomake ja linkit Web-sivustoille: https://forms.gle/eHeBrSaWri2fVrv96 


perjantai 8. lokakuuta 2021

🌟🌟🌟 VALON KYLÄ ITÄ–SUOMEEN 🌟🌟🌟

 


Visio: Me olemme Valon Kylä, 1000 loistavan ihmisen yhteisö! Riippumatta uskonnosta, kulttuurista, poliittisesta ideologiasta tai muista erottavista tekijöistä tänne olette tervetulleita kaikki, jotka haluatte olla mukana luomassa paratiisia Maan päälle. Yhteisön johtotähtenä on valaistumiseen johtava tietoinen henkinen kasvu, jota tukevat parhaiten hiljaisuus, päivittäiset yhteismeditaatiot, talkootyö ja muu yhteinen toiminta sekä oman sieluntehtävän toteuttaminen. Kaiken tuomme ja luomme Sydämestä käsin ❤️   

Omavaraisuus takaa runsauden kaikille. Jokainen meistä vapautuu toteuttamaan korkeimpia haaveitaan. Kuulostaako taivaalliselta? Sitä se onkin. Tämä on kuitenkin mahdollista vain heräämällä korkeampaan tietoisuuteen, luopumalla egosta ja mielen ohjelmoinnista sekä tiedostamalla, että olemme kaikki yhtä. Rakkaus ratkaisee!

Harmonisessa ympäristössä eheydymme ja voimaannumme sieluntehtäväämme maailman palvelijoina. Valon Kylän suurena missiona on toimia Suomen henkisenä keskuksena, jossa tehtävä sisäinen ja ulkoinen Valotyö auttaa koko kansamme nousemisessa Valoon — sekä tätä kautta uuden maailman luomisessa. 

Valon Kylä lähti pulppuamaan toimitila Valon Lähteestä, joka sijaitsee Suodenniemellä Sastamalassa, Länsi-Suomessa. Aloitusryhmässä unelmoimme, suunnittelimme, kokeilimme ja juhlistimmekin kaikenlaista Valon Kylän vision mukaista toimintaa, vaikkakin varsin pienimuotoisesti. Silti opimme paljon ja tutustuimme moneen heränneeseen.

Nyt on projektimme pilottivaihe tullut päätökseen, ja on aika laittaa isompi vaihde päälle. Siksi kutsummekin mukaan uusia ihmisiä luomaan rauhallisen mutta iloisen yhteisökylän luonnon helmaan sekä kohottamaan itsensä ja samalla koko Suomenniemen seuraavalle tasolle. Olemme yhteydessä vastaaviin henkisiin yhteisöihin ympäri maailman, ja yhdessä rakennamme planetaarisen Valon verkoston!

Etsimme nyt kotipaikkaa, jonne voimme rakentaa Valon Kylän. Tavoitteena on löytää ja saada tila hankittua yhteisölle 2021–2022, niin että Kylä olisi täysin rakennettu ja asutettu vuonna 2026. Tarvitsemme Kylälle maa- ja metsätilaa 200–500 hehtaaria. Kohdealueena on lähinnä Itä-Suomi. 

Toivomuksenamme on monimuotoinen maasto ja eliöstö sekä vesistö. Tilan tulisi olla yhtenäinen ja rauhallinen alue, jossa voimme keskittyä itsemme kehittämiseen ja uuden yhteiskunnan luomiseen. Olemassaolevat asuinkelpoiset rakennukset tilalla ovat plussaa, mutta eivät välttämättömiä.

Ollaan Ykseydessä 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Muhammad Ali, Valon Kylän tiimi
valokeskus@gmail.com
0400 614 676


"75 päivää": Suomen kriittiset hetket 7.10.–21.12.2021

 


perjantai 26. maaliskuuta 2021

"Suuri nollaus" onkin suuri herääminen


Piirros: Maria Pajunen 


Suuri nollaus


YK:n Agenda 2030, ilmastonmuutos, 5G, körönäpandemia... megaluokan petoksia ja harhautuksia pukkaa nykyään kuin sieniä sateella. Pimeyttä edustava maailman vallan kaapannut eliitti on suunnitellut suurta nollausta ("the great reset"), jolla se loisi planeetallemme uuden hirmuvaltaan perustuvan, kommunistisen maailmanjärjestyksen. Tähän kuuluisi maailman hallitseminen tekoälyn avulla (ellei tekoäly ryhdykin isännäksi!), luonnon järjestelmällinen riistäminen ja tuhoaminen, ihmisen kaikkiallinen valvonta ja hallinta sekä muuttaminen kyborgiksi, yksityisomistuksen lakkauttaminen, yksi valuutta, yksi hallinto, yksi uskonto, jne. Kyseinen eliitti leikkii tyrannimaista jumalaa, ja tässä leikissä me kansa ollaan eliitin omaisuutta — koekaniineja, orjia, karjaa ja pahimmassa tapauksessa jopa ruokaa, seksiorjia tai uhreja saatanallisiin menoihin. 

No, onneksi me saatiin iloksemme tämä körönä–pandemia. Kysehän ei ole mistään fyysisestä viruksesta tai terveysvaarasta. Tämä on psykologinen operaatio, jossa kansa pyritään alistamaan pelolla. Eliitti on näin itse asiassa aloittanut kolmannen maailmansodan, jolla se koettaa ottaa itselleen täydellisen vallan ja toteuttaa em. dystopian. Omalla Facebook-seinälläni (https://www.facebook.com/muhammad70/) olen jakanut monia julkaisuja, joissa paljastetaan tarkemmin pandemian luonne. 

Mikä tässä körönässä sitten on niin hienoa ja erikoista? No se, että se todella laittaa koko ihmiskunnan puristuspenkkiin. Ensinnäkin monet jäävät kotiin, ja heille jää enemmän omaa aikaa miettiä myös syntyjä syviä. Toiseksi vallanpitäjien kiristyvä ote pakottaa meidät samalla punnitsemaan, mikä on oikein. "Ovatko rajoitteet tarpeellisia? Onko mitään körönä-virusta? Mistä saan tietää totuuden? Miten minun tulisi toimia?" Kun vapauttamme jatkuvasti kavennetaan, tulee entistä tärkeämmäksi tehdä valintoja, jotka kuvastavat perimmäisiä arvojamme. Peruskysymys kuuluu: "teenkö niin kuin minua käsketään, vai teenkö niin kuin minusta tuntuu oikealta?"

Suuri herääminen


Yleisessä tiedossa on, että vaikeudet kasvattavat meitä eniten. Siis kun ihmisiä tarpeeksi hiillostetaan mm. körönällä, tapahtuukin ihme — juuri päinvastoin kuin pahikset haluavat: suuri herääminen ("the great awakening"). Maailmantilanne on niin mielipuolinen, että ihmiset lopultakin havahtuvat todellisuuteen. Tämän kaiken takana täytyy olla valtaisa piiloagenda, sillä muutoin tämmöinen kurimus ei voisi olla mitenkään mahdollista. Eliitti yrittää anastaa kaiken vallan itselleen, mutta kuinkas käykään? Ihmiset löytävätkin oman voimansa; he tajuavat, että heillä on rajattomat mahdollisuudet luoda kauniimpaa maailmaa, ja että meillä kaikilla on jokin elämäntehtävä täällä. Heidän sydämensä aukeavat korkeammalle totuudelle, ja rakkaus heissä antaa rohkeutta korjata vääryydet. 

Herääminen tarkoittaa tietoiseksi tulemista, materialismin unesta havahtumista ja mielen ohjelmoinnin ylittämistä. Katsotaanpa vielä tarkemmin, mitä asteita tai vaiheita ihmisen heräämisessä on. Miten syvälle se oikein menee? Heräämisessä voimme tulla tietoiseksi ainakin siitä, että 

  1. vallanpitäjät valehtelevat meille: esim. meitä pelotellaan asioilla, joista ei ole vaaraa, tai meille 'myydään' asioita, jotka ovat oikeasti vaarallisia
  2. historiaa on vääristelty: menneisyytemme on jotain ihan muuta kuin virallinen propaganda; esim. Suomen loistokas menneisyys on salattu, ja meistä on tehty orjakansa
  3. vallanpitäjät ovat käyttäneet hajoita ja hallitse –strategiaa kautta aikain: meidät on jaettu karsinoihin lukuisten eri uskontojen, poliittisten ideologioiden, rajoitusten yms. avulla
  4. vallanpitäjien luoma yhteiskuntajärjestelmä onkin maanpetosta: valta ei ole kansalla, vaan maailmanlaajuisella eliitillä
  5. koska hallinto ei edusta kansaa, sen lait ja määräykset ovat laittomia (ehkä perustuslakia lukuunottamatta)
  6. olemme suvereeneja: meillä itsellämme on täysi valta päättää asioistamme ja voima toteuttaa unelmamme
  7. voimamme on peräisin hengestä: olemme sieluja, joilla on fyysinen ruumis; ilman henkeä ei ole myöskään elämää
  8. tietoisessa läsnäolossa avautuvat kaikki mahdollisuudet: avaamalla Sydämemme voimme luoda sielumme vision mukaista uutta maailmaa
  9. jälleensyntymä on luonnollinen osa elämän kiertokulkua: sielu käy läpi huikean kehityskaaren, ja siksi sen tarvitsee kokea jopa tuhansia erilaisia elämiä 
  10. elämää on kaikkialla: maailmankaikkeus kuhisee elämää eri olomuodoissaan; meitä kehittyneempiä sivilisaatioita on lukuisia, ja suurin osa niistä on hyväntahtoisia
  11. näkyvä maailma (3D) on vain yksi todellisuus: muut todellisuudet ovat eri ulottuvuuksissa (4–13D); mitä korkeampi ulottuvuus, sitä korkeampaa tietoisuutta se edellyttää
  12. ulottuvuudet ovat elämänkouluja: kullakin tasolla opitaan erilaisia asioita; saavutettuamme mestaruuden yhdellä tasolla pääsemme seuraavalle tasolle 
  13. Jumala on luonut kaiken: kaikki on osa Alkulähdettä/Luojaa, ja kaikella mitä tapahtuu on tarkoituksensa
  14. erillisyys on harhaa: Jumala haluaa kokea kunkin elollisen kautta eri asioita, mutta olemme kaikki samaa ikuista Valoa pohjimmiltamme
  15. elämän tarkoituksena on paluu Jumalan ykseyteen: voimme kulkea joko tiedostamatta pitkää tietä (kriisien kautta) tai tietoisesti suoraa tietä (omasta valinnastamme) Valoon.

Herääminen on siis jättimäinen asia, ja se koskettaa aivan jokaista planeetallamme. Jos ihminen ei ole valmis heräämään, hän ei kyseenalaista tietoa tai ohjeita, mitä hänelle syötetään. Hän toimii kuin robotti, luovuttaen voimansa mukamas 'paremmin tietäville'. Kun ihminen herää edes vähäsen, hänessä avautuvat aidot kasvun mahdollisuudet. Askel kerrallaan heräämistä voi tapahtua lisää. Vasta silloin hän alkaa ymmärtämään todellisuuden ääretöntä luonnetta ja tämän fyysisen maailman rajoittuneisuutta. Silloin ihmiselle valkenee, että kaikki kokemukset ovatkin jumalallisen kehityksen raaka-ainetta. 

Valon kiihdyttämö


Körönän ja muiden kriisien korkeampi tarkoitus on herättää meidät Valoon, ja tämän kautta pystymme myös parhaalla tavalla ratkaisemaan kaikki maailman ongelmat. Näitä planetaarisia kriisejä tarvitaan nimenomaan aikakausien vaihtuessa nopeuttamaan henkistä kasvuamme ja helpottamaan siirtymistä seuraavaan sivilisaatioon. Muutoin kehitys olisi liian hidasta. Ottakaamme koettelemukset siis suurena siunauksena!

Yllä esitellyn heräämisen ja valaistumisen prosessin tueksi olemme perustaneet Suomen Valokeskus –yhteisön (https://valokeskus.blogspot.comhttps://www.facebook.com/suomenvalokeskus, myös Messenger–ryhmä). Meillä on koossa mahtava porukka, joka on käynnistellyt toimintaa pienimuotoisesti ja suunnitellut mm. Valon kylän perustamista Suodenniemelle, Sastamalan maaseudulle. Tarkempi paikkakin on jo tiedossa, mutta etsimme edelleen rahoitusta kiinteistön ostamiseksi. 

Lopuksi vielä rakkaudellisia terveisiä Suomen hallintokoneistolle: Jatkakaa vaan kiihtyvällä vauhdilla turmion tietä, kun olette kerran päättäneet tuhota suomalaisten terveyden ja talouden. Tällä tavoin takaatte väestömme suuren heräämisen ja voitte olla varmoja siitä, että kärsimyksistä toivuttuamme me kansa luomme Uuden Suomen — paratiisin Maan päälle — johon ei pimeyden voimilla ole mitään asiaa. Valo tulee Pohjolasta!

Sydämellisesti 💖 Muhammad Ali

torstai 26. marraskuuta 2020

Valokeskuksen tapahtumat loppuvuonna 2020

 



Suomen Valokeskus on järjestänyt erilaisia ja eripituisia Valon tapahtumia juhannuksesta 2020 lähtien parin viikon välein, lähinnä Sastamalassa Kultaisen Aikakauden Keskuksen alueella. Vauhti ei ole hidastumassa vaan pikemminkin kiihtymässä, kun saamme avattua Valotalon joulukuun alussa (https://valokeskus.blogspot.com/2020/11/valotalon-avajaiset-4122020.html) ja merkit viittaavat siihen että ennen joulua tulee maailman mullistava Suuri Tapahtuma. Tässä on loppuvuoden tilaisuutemme (osa yhteistyökumppanien kanssa) tämänhetkisen tietomme mukaan:

30.11. Valoa kylään! Valotalon remonttinäyttö (https://youtu.be/Pp0i7OKyUA0), täydenkuun Valoseremonia ja Valokylän toiminnan aloitustapaaminen Suodenniemellä

4.12. Valotalon avajaiset Suodenniemellä
5.–6.12. Suodenniemen joulunavaus ja Valotalon avoimet ovet avajaistarjouksineen

13.12. Valoisa terveys –tapahtuma Vammalassa (Sastamalan keskustassa)  

14.12. Uudenkuun Valoseremonia Suodenniemellä

20.12. Valon Galaktisen Liiton paneelikeskustelu Tampereen Ufo ry:n tiloissa  

21.12.–1.1. Uusi Valon elämä –retriitti Suodenniemellä
    21.12. Talvipäivänseisaus: Suuri Tapahtuma!  
    24.12. Valon joulujuhla 
    1.1. Uuden aikakauden alku

Noista tulee vielä lisätietoa vähän myöhemmin. Majoitus ja ruokailut järjestyvät kyllä paikan päällä tai lähialueella. Kaikkiin tilaisuuksiin tarvitsemme lisää tekijöitä ja tietenkin osallistujia — luodaan nuo tapahtumat yhdessä! 💖

JA: onko Sinulla jotain muuta mitä haluaisit toteuttaa Valotalolla tai muualla päin Suodenniemeä? Ota yhteyttä!

Rakkaudella, Muhammad Ali
0400 614 676, valokeskus@gmail.com, FB Messenger ”Muhammad Ali” tai WhatsApp

Valoitus! Valotalon avajaiset 14.12.2020


Rakas Valon yhteisö 😍

Valokeskuksen tilanne on elänyt jatkuvasti kesästä lähtien. Myrskyisää on välillä ollut: fyysisen yhteisön aloituskokoonpano on muuttunut, samoin aloituspaikka. Puhdistumista, maadoittumista ja sen myötä selkeytymistä on kuitenkin tapahtumassa, ja olemme todella nousemassa uuden ajan energioihin. Suomen Valokeskus on edelleen manifestoitumassa ensisijaisesti Kultaisen Aikakauden Keskukselle Suodenniemellä, mutta vasta keväällä 2021. Tällä välin voimme aloittaa pienemmissä ryhmissä pienemmissä tiloissa. 

Suodenniemen kirkonkylällä uusien asumiskuvioiden ja uuden ryhmädynamiikan mahdollistamana on 1.12. avautumassa käyttöömme Valotalo, jossa ainakin me kolme — Maria Pajunen, Muhammad Ali ja Tuomo Lumiainen — olemme jo aloittaneet työskentelyn. Tiimillämme on oma Messenger-ryhmä, johon voi liittyä muitakin jotka tulevat toimimaan Talolle. Ihan ensimmäiseksi siivoamme, remontoimme ja sisustamme tilan. Pintaremonttiin (maalausta ja laminointia) tarvitsemmekin talkooapua (https://youtu.be/Pp0i7OKyUA0), jotta saamme avattua Talon vielä ennen joulua. 

Valotalo on ensivaiheessa 47 m2:n toimitila, jossa voimme järjestää koulutuksia, tehdä hoitoja, myydä tuotteita, pitää toimistoa, tavata ihmisiä, jne. — siis toteuttaa kaikenlaista Valon toimintaa. Joulu–tammikuussa voimme harjoitella Valotyötämme ja antaa palvelunäytteitä; toki tuotemyyntikin on tärkeä osa palettia (tulossa heti alkuun myös puoti!), eikä ole pakko ilmaiseksi tehdä mitään 😊 Joulu on kuitenkin antamisen juhlaa, vaikka voimme luoda siitäkin oman Valoversiomme 😉 Myöhemmin Valotalon roolina on olla Valokeskuksen matalan kynnyksen ’keskustakampus’, johon on helppo tulla tutustumaan yhteisöömme, toimintaamme, palveluihimme ja tuotteisiimme.

Valotalon varsinainen avajaispäivä on uutenakuuna ma 14.12. klo 9–21 osoitteessa Suodenniementie 32, Sastamala. Ohjelmassa on jouluisissa tunnelmissa ainakin Valotalon esittelyä, Valoseremonia, tietovälähdyksiä, näytehoitoja, kehittäviä harjoituksia, kohottavaa musiikkia, yhteistä toimintaa ja kevyttä tarjoilua — kaikki ilmaiseksi — sekä lisäksi tuotemyyntiä avajaistarjouksineen. Tule Valoittamaan! 🤩❤️🎄

Rakkauden terveisin, Muhammad Ali

perjantai 30. lokakuuta 2020

Valonkumous: kaikki mukaan!




Mielen virus vai Rakkauden Valo? Koko ihmiskunta on nyt tienhaarassa. Ei luulisi olevan vaikea valinta, mutta monille se vielä on.


"Uusi normaali”?

Törmäsin Truthstreammedia.comin videoon Masks, "Social Distancing"...etc : A Pagan Ritual of Transformation !! (https://youtu.be/XCBNzX-oze4) odottamatta mitään erityistä: ”No joo, tuohan näyttää kyllä ihan ammattimaisesti tehdyltä lyhytelokuvalta. Ehkä siinä on jotain viihdyttävää juttua koronasta.” Sitten katsoin videon, ja olin pudota tuoliltani. Se olikin mestariteos: paitsi että se on todella hienosti tehty pikku dokumentti, se myös uskomattoman osuvalla tavalla tekee ymmärrettäväksi oikeastaan koko maailmantilanteen. Kyse onkin globaalista rituaalista, jolla ihmiskuntaa muokataan määrättyyn suuntaan! Rituaali määritellään videossa mielen muuttamisen menetelmäksi. Prosessissa on kolme vaihetta: 
  1. eristäminen ihmisen ’puhdistamiseksi'
  2. vanhan minän kuolema ja uuden syntymä 
  3. integraatio — uusi normaali, uusi elämä 'uudessa maailmassa’ (maailmanjärjestyksessä).
Kuulostaako tutulta? Näyttää vahvasti siltä, että negatiivinen eliitti (tai mitä siitä on jäljellä) käyttää k-virusta ja muita manipuloinnin välineitä kuten 5G:tä ja ilmastonmuutosta massiiviseen rituaaliin, elämänmuutokseen planetaarisella tasolla. Tämä 'uusi normaali' — johon kuuluu koko biosfäärin tehoriistäminen ja ihmiskunnan järjestelmällinen orjuuttaminen, tuhoaminen, tarkkailu ja hallinta — on siis ’pahisten' suunnitelma! Ehkä parasta tietoa tästä saa SPEAK Projectin videoista kuten SITREP 10/ 23/2020 "Darkness dwelled on the face of the deep"(https://youtu.be/GgZHGan9mGE).

Mutta eihän me anneta tämän skenaarion tapahtua, eihän? 

Korkeampaan tietoisuuteen

Nyt ovat ajat fyysisellä tasolla niin kriittisiä, että ihmiskunnan joukkotietoisuudessa tarvitaan radikaali positiivinen muutos, kvanttihyppy Uuteen Elämään. Korkeammilla tasoillahan Valo on jo voittanut; meidän suurena tehtävänä on tuoda Taivas Maan päälle. Tämä tapahtuu jokaisessa vastaanottavaisessa ihmisessä tietoisuuden puhdistumisena, avartumisena ja kohoamisena. Transformaatio on luonnollisesti alkanut meistä Valon kansasta, jotka olemme henkisesti herkimpiä ja valmiita ottamaan seuraavan askeleen evoluutiossamme.

Veli Martin Keitel julkaisi äskettäin Valon Kesä 2020 –Facebook-ryhmässä (https://www.facebook.com/groups/248163979584196) viestin, jossa hän kertoi Kulta-aikaan siirtymisen unestaan ja kysyi ovatko ihmiset kokeneet tänä vuonna käänteentekeviä asioita elämässään koronasta riippumatta. Tämän johdosta monet ryhmän jäsenet ovat kertoneet, että todellakin heidän elämässään on viime aikoina tapahtunut mullistuksia — voisi jopa puhua siirtymisestä uuteen elämään. Eräs jäsen esimerkiksi kirjoitti syntymämandalastaan, jonkinlaisesta energeettisestä mallista, jota hän pystyy vihdoin toteuttamaan purettuaan vanhat ohjelmoinnit. 

Astumisesta vanhasta pelon maailmasta uuteen Rakkauden maailmaan — pimeydestä Valoon — onkin nyt tulossa toinen globaali megatrendi! Tämä vapautuminen on se todellinen 'uusi normaali', ei orjana nysvääminen maski naamalla. Ihmiset ovat nyt elämänsä tärkeimmän päätöksen edessä: jäävätkö he luhistuvaan keinotodellisuuteen, vai nousevatko he tietoisuudessaan aivan uudelle tasolle? 

Luulenpa että monet ovat niin hämmennyksissään maailman menosta, että he hyötyisivät suuresti ohjauksesta Valoon. Valossa ja Rakkaudessa elämme parasta mahdollista elämää, ja sydämestä käsin löytyvät myös parhaat ratkaisut kaikkiin ongelmiin. Tällöin toimimme luonnollisesti niin, että vanhan maailman kuona — on se sitten fyysistä, henkistä tai mitä vaan — häviää pois, koska emme enää tarvitse sitä. 

Uskoisin että monet todella haluavat muuttaa elämänsä, mutteivät tiedä keinoa siihen. Haasteena on siis siirtyminen vanhasta uuteen: miten se tapahtuu? Kestävien ratkaisujen puute vaikuttaa ilmeiseltä. Me kuitenkin tiedämme, että uuteen elämään siirtymisen voi tehdä tietoisesti, ja sen pohjalla on nimenomaan tietoisuuden muutos. Juuri tätä varten olen paraikaa testaamassa ja kehittämässä KUUKAUDEN HAASTE: uusi Valon elämä -ohjelmaa (https://www.facebook.com/events/343570836963449/). Tämä ei ole ainoa kokonaisvaltainen valmennus, joka tarjoaa mahdollisuuden kvanttihyppyyn tietoisuustyöskentelyn kautta. Esimerkiksi Sam kertoo videossaan Leave Old Earth and Step into New Earth (https://youtu.be/nafy1YybuS4) järjestävänsä samantyyppisen, kaksi kuukautta kestävän kurssin alkuvuonna 2021. 

Valon elämä –projekti

Kutsun Valotyöläisiä ympäri Maan luomaan yhdessä Valon elämä –projektin, joka on paljon voimallisempi kuin em. 'pimeyden rituaali'. Projektissa kehitämme kokonaisvaltaisen ohjelman, jolla pystymme tukemaan ihmisiä heidän siirtymisessään Kultaiseen Aikakauteen — sekä sisäisesti että ulkoisesti. Viimeisimpien videoideni ja näihin liittyvän keskustelun tuloksena projektin tarkoitus on kirkastunut: auttaa ihmisiä 
  1. ankkuroimaan heidän tietoisuutensa seuraavalle Valon tasolle (https://www.facebook.com/722818713/videos/10159193954973714/
  2. toimimaan kaikessa (arkielämässä, ihmissuhteissa, jne.) tästä uudesta tietoisuudesta käsin (https://www.facebook.com/722818713/videos/10159199619053714/
  3. löytämään ja harjoittelemaan omaa Valon tehtäväänsä (https://www.facebook.com/muhammad70/videos/10159165165683714).
Tärkeänä tavoitteena on myös, että tämän Valotyöskentelyn myötä esteet samalla poistuvat uuden elämän tieltä (https://www.facebook.com/722818713/videos/10159210538718714/).

Ohjelma tulee kattamaan koko Valon kirjon niin, että jokainen ihminen voi löytää itselleen parhaiten sopivan lähestymistavan ja menetelmät. Käytännössä se toteutuu jonkinlaisena tietyn ajanjakson puitteissa tapahtuvana ohjattuna yksilö- ja ryhmävalmentautumisena, johon osallistujat sitoutuvat. Tämä voi tapahtua joko ihan muualla hautomo–tyyppisessä ympäristössä (esim. asuinyhteisössä maaseudun rauhassa) tai osallistujan arkiympäristössä (esim. kotona), jossa ryhmä viestii etäyhteydellä. Kaikkein tehokkain ja intensiivisin toteutustapa on irrottautua tutusta arjesta kokonaan ja hypätä uuteen elämään ryhmässä vähintään 3–4 viikon osallistumisjaksolla yhteisöllisessä paikassa. Projektin olisi kuitenkin hyvä ottaa huomioon kaikenlaiset elämäntilanteet, joissa noin tiivis Valotyöskentely ei ole mahdollista. Siispä myös lyhyempiä (esim. viikon) ja pidempiä (esim. kolmen kuukauden) valmennuksia voimme kehittää. 

Jotakin pohjaa on siis jo luotu mainitsemani KUUKAUDEN HAASTE: uusi Valon elämä -ohjelman muodossa. Sitä olisi erittäin kiinnostavaa kehittää edelleen yhdessä muiden Valon kansalaisten kanssa. Kukin kiinnostunut voi kuitenkin luoda aivan omannäköisensä toteutuksen eri puolilla Maata. Ideana on siis yksinkertaisesti rakentaa siltoja ihmisille siirtyä korkeamman aikajanan todellisuuteen niin, että he säilyttävät elämänsä hallinnan — tai oikeastaan heistä tulee elämänsä luojia. Mitä sinun Sydämesi kutsuu sinua tekemään asian hyväksi? 

Projektin voisi manifestoida Suomen Valokeskuksen kautta, sillä sen ajatuksena on juuri Valoyhteisön toiminta verkostomaisesti niin, että sillä on ryhmiä ja toimitiloja eri puolilla maata. Ehdotan että toteutamme hankkeen pilottiprojektin fyysisessä ympäristössä Sastamalassa, Kultaisen Aikakauden Keskuksella (http://xn--elmntarkoitus-cfbb.fi/), jonka visio on hyvin lähellä edellä esittämääni. Siellä ei vielä ole varsinaista toimintaa, mutta melko ihanteelliset puitteet 20–30 ihmisen yhteisölle juuri tämänkaltaisen projektin toteuttamiseksi. Hankerahoitusta voisi hakea Kestävän Kehityksen Instituutti ry:n (http://sustainabledevelopment.institute) nimissä, sillä se on Valokeskuksen hallinnollinen kehikko. 

Kaikki mukaan Valon vallankumoukseen!

Sivilisaatiomme kannalta Uusi Valon Maailma tarkoittaa laajamittaista uudelleenkouluttautumista, uutta työnjakoa ja uusia yhteiskuntarakenteita. Maailmasta tulee yhdessä luomisen paratiisi, jossa johtotähtemme on Ykseys. Silloin elämme täysin Valossa, ja pimeys on muisto vain.

Nyt on siis koittanut aika Valon väen herätä ja ryhtyä jättimäiseen ’pelastusoperaatioon': tuokaamme Valo tietoisesti ja jatkuvasti esiin kaikissa ajatuksissamme, sanoissamme ja teoissamme. Olkaamme sellainen Voima, mitä pimeys ei voi vastustaa. Meidän ei tarvitse ohjelmoida eikä kontrolloida yhtään ketään, ei edes itseämme. Tuomme vain Totuuden ja Rakkauden Valon kirkkaasti esiin ja Valonkantajina näytämme muille suuntaa. Ne jotka lähtevät mukaamme nousevat kyllä omaan loistoonsa ja vahvistavat Valon verkostoa. 

Jokaisella meistä on Sieluntehtävä. Joillakin se on Valon elämä –projektin toteuttaminen, toisilla jotain muuta. Valoa ja Rakkautta voi ilmentää niin monella eri tavalla. Sydämessämme meillä on kyllä tieto omasta tehtävästämme. Se avautuu Valossa ja puhkeaa kukkaan kun otamme tehtävän vastaan 🌼 Oletko sinä valmis omaan tehtävääsi? Jos epäröit yhtään, osallistu Valon elämä –ohjelmaan niin pääset täyttämään elämäsi tarkoituksen!

Minä Olen Ilo...Minä Olen Armo...Minä Olen Kiitollisuus...Minä Olen 🙏🙏🙏

Pyhässä Rakkaudessa 😇🙏💖 Muhammad Ali

PS. Kiitos Dia Hohdevirralle loistavasta kuvasta 😍

Mikä on Valon Kylä ja meidän paikkamme siinä?

  Tärkeää on ymmärtää, että Valon Kylässä ei ole ensisijaisesti kyse paikasta. Minäkin kuvittelin aluksi, että sopiva paikka on se juttu ja ...